Kraš - Praznične mini Griotte v vrečki, 51g

  Cena 1,50 € 1.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Višnjeve pregrehe Griotte so kot nalašč za sladkanje ob zimskih večerih v krogu bližnjih. Čudovite čokoladice iz temne čokolade, so polnjene z višnjami in višnjevim sokom z dodatkom alkohola, ki se omamno spoji z kakavovim okusom temne čokolade. Praznično obarvana bonboniera je kot nalašč tudi za obdarovanje svojih bližnjih.

  * Neto količina:  51 g. 

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 Sladko točko. Skupaj boste prejeli 1 Sladko točko ki vam prinese popust v vrednosti 0,01 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kraš - Praznične Griotte v vrečki, 51 g

  Griotte je prav gotovo edinstven desert iz kolekcije Kraševih izdelkov, ki je najbolj poznan po svoji kombinaciji odlične Kraševe temne čokolade, znotraj katere se skriva sočna mediteranska višnja v alkoholnem polnilu. Receptura za ta izvsten čokoladni izdelek nosi dolgoletno tradicijo in je stara že skoraj 90 let. Prav Griotte je eden izmed najbolj prepoznavnih Kraševih izdelkov, v potrditev vrhunske kvalitete pa je prejel tudi znak "Hrvaška kakovost", ki ga prejmejo le izbrani izdelki. 

  Kraš venomer nadgrajuje svoje izdelke in tako je sedaj na voljo tudi praznična kolekcija Kraševih najbolj znanih izdelkov. Med njimi je tudi ta bonboniera Praznične mini Griotte v vrečki, ki predstavlja zelo lepo in sladko praznično presenečenje!

  Kraš

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek s tradicijo
  • Za ljubitelje čokoladic z alkoholom
  • Bonboniera vsebuje Kraševe pralineje Griotte
  • Elegantna darilna embalaža
  • Pralineji so polnjeni z višnjami in višnjevim sokom z alkoholom
  Ključne besede: temna čokolada, Kraš, griotte, darilna škatlica, čokolada z alkoholnim polnilom, praznične Griotte v vrečki, čokolada z višnjevim polnilom, Griotte bonboniera, alkoholne praline, višnjeve praline, praline iz temne čokolade, tradicionalne praline
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več