

Višnjeve pregrehe Griotte so kot nalašč za sladkanje ob zimskih večerih v krogu bližnjih. Čudovite čokoladice iz temne čokolade, so polnjene z višnjami in višnjevim sokom z dodatkom alkohola, ki se omamno spoji z kakavovim okusom temne čokolade. Praznično obarvana bonboniera je kot nalašč tudi za obdarovanje svojih bližnjih.
* Neto količina: 204 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Višnjeve pregrehe Griotte so kot nalašč za sladkanje ob zimskih večerih v krogu bližnjih. Čudovite čokoladice iz temne čokolade, so polnjene z višnjami in višnjevim sokom z dodatkom alkohola, ki se omamno spoji z kakavovim okusom temne čokolade. Praznično obarvana bonboniera je kot nalašč tudi za obdarovanje svojih bližnjih.
* Neto količina: 204 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Griotte je prav gotovo edinstven desert iz kolekcije Kraševih izdelkov, ki je najbolj poznan po svoji kombinaciji odlične Kraševe temne čokolade, znotraj katere se skriva sočna mediteranska višnja v alkoholnem polnilu. Receptura za ta izvsten čokoladni izdelek nosi dolgoletno tradicijo in je stara že skoraj 90 let. Prav Griotte je eden izmed najbolj prepoznavnih Kraševih izdelkov, v potrditev vrhunske kvalitete pa je prejel tudi znak "Hrvaška kakovost", ki ga prejmejo le izbrani izdelki.
Kraš venomer nadgrajuje svoje izdelke in tako je sedaj na voljo tudi praznična kolekcija Kraševih najbolj znanih izdelkov. Med njimi je tudi ta bonboniera Praznične Griotte, ki se ponaša z zelo lično embalažo, ki je primerna za takojšnje obdarovanje!
Sladkor, kakavova masa, višnjev sadež 10%, glukozni sirup, kakavovo maslo, višnjev sok, alkohol, emulgator sojin lecitin, aroma. Alkohol 4%.
Kakavovi deli: najmanj 48% v čokoladi. Lahko vsebuje lešnike, mandlje, kikiriki, mleko, gluten.
Energijska vrednost 463kCal (1938kJ)
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.