Kraš - Praznična Fontana ledene kocke, 194g

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čisti ledeni užitek se skriva v simpatičnih majhnih Kraševih čokoladnih kockah, ki navdušujejo s svojim osvežilnim “ledenim” okusom. Bonboniera vsebuje omamne čokoladne kocke s hladnim polnilom in oblivom iz temne čokolade. Ledene kocke so pakirane v lično praznično bonboniero, ki je kot nalašč namenjena obdarovanju.

  * Neto količina: 194 g.  

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kraš - Praznična Fontana ledene kocke, 194 g

  Kraševe Fontana ledene kocke, so vsem dobro znane po svoji tipični kockasti obliki, zapakirani v modrem ovoju. Znotraj teh malih kockic iz Kraševe temne čokolade se skriva omamno dobro in osvežilno kremasto polnilo, ki se v ustih kar topi. V ustih ta odličen čokoladni desert pusti prijeten sladek in svež občutek. 

  Kraš venomer izpopolnjuje svoje izdelke in tokrat je na vrsto prišla kolekcija tradicionalnih Kraševih izdelkov v praznični preobleki, ki pred drugimi iztopajo s svojo elegantno embalažo. Med njimi lahko najdete Bajedere, Griotte, Fontana ledene kocke v različnih velikostih in oblikah. Če bi svoje bližnje želeli osrečiti z lepim in sladkim čokoladnim darilom bodo te Praznične Fontana ledene kocke prav gotovo prava izbira za vas!

  Kraš

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Darilna škatlica vsebuje Kraševe ledene kocke Fontana
  • Darilno pakiranje
  • Primerno za sladke užitke
  • Doživite pravi "ledeni" okus
  Ključne besede: fontana, temna čokolada, Kraš, ledene kocke, ledeno polnilo, Praznična bonboniera, tradicionalne praline, praznična fontana, bonboniera fontana
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več