Kraš - Praznična bonboniera Exclusive Selection, 184g

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Praznična bonboniera Exclusive Selection, je nabor različnih pristnih čokoladnih Kraševih izdelkov zapakiranih v lično darilno zlato embalažo. V bonbonieri se skrivajo sladke nougatove Bajadere, osvežilne Ledene kocke in višnjeve pregrehe Griotte, zato bo raznolikost okusov prav gotovo naudušila vsakega čokoholika. 

  * Neto količina: 184 g. 

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kraš - Praznična bonboniera Exclusive Selection, 184 g

  Praznična bonboniera Exclusive Selection je prav gotovo odlična mešanica tradicionalnih Kraševih izdelkov, ki so sedaj na voljo v eni bonbonieri. Znotraj se skrivajo Kraševe slavne Bajdere, ki je odlična kombinacija nougata in mandljev ter lešnikov. Bajadere dopolnjujejo še Griotte, za katerimi se skriva kar 90 let star recept, ki je izpopolnil ta okusen desert iz temne čokolade in alkoholnega polnila z višnjo. Za piko na i so bonbonieri dodane še Fontana ledene kocke, ki jih odlikuje svež okus ledenega polnila v kombinaciji s temno čokolado.

  Kraš venomer nadgrajuje svoje izdelke in tako je sedaj na voljo tudi praznična kolekcija Kraševih najbolj znanih izdelkov. Svoje vrhunske, najbolj znane izdelke združil v eno, lično zapakirano praznično bonboniero Exclusive Selection, ki predstavlja čudovito mešanico okusov za vsakogar!

  Kraš

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa vse do danes razvija proizvodnjo izdelkov iz kakava, keksov, vafljev in bonbonov.

  O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki, Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro poznani številnim potrošnikom.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek s tradicijo
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Darilno pakiranje v lepi škatlici
  • Bonboniera vsebuje bajadere, ledene kocke in griotte
  • Raznovrstnost okusov in oblik čokoladic
  Ključne besede: Kraš, Nougat, ledene kocke, griotte, Bajadera čokolada, Praznična bonboniera, Zlata bonboniera, Exclusive selection
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več