Pavoni - Zložljiva silikonska posodica za topljenje čokolade

  Cena 13,95 € 13.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Zložljiva silikonska posodica za topljenje čokolade je uporaben slaščičarski pripomoček, ki bo razveselil vse, ki radi pripravljajo sladice iz čokolade. Topljenje čokolade bo sedaj še bolj enostavno in zabavno. Posodica je izdelana iz 100% silikona in je idealna za topljenje čokolade v vodni kopeli. Odlično se obnese tudi pri shranjevanju jedi in slaščic.

  * Premer: 17 cm. Prostornina: 1l.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 13 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 13 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,13 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Pavoni - Zložljiva silikonska posodica za topljenje čokolade

  V kolekciji izdelkov za peko in pripravo najrazličnejših slaščic se nahaja tudi prav poseben pripomoček, ki bo navdušil vse, ki radi pripravljajo sladice iz čokolade in bi si želeli zelo preprosto stopiti čokolado.

  Zložljiva silikonska posodica za topljenje čokolade se čudovito obnese s priročnostjo in uporabnostjo, saj jo je tudi zelo enostavno očistiti. Izdelana je iz 100% platinum silikona, ki je znan kot zelo trpežen, prilagodljiv, obstojen in odporen material, na tako visoke kot tudi nizke temperature (posodico lahko izpostavimo temperaturam od -60 do +230 o C). Posoda je primerna tudi za shranjevanje slaščic in drugih jedi. Ko je ne potrebujemo več, jo preprosto zložimo in pospravimo v omaro.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje zložljivo silikonsko posodico za topljenje čokolade
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Izdelano iz 100% platinum silikona
  Ključne besede: pripomočki za peko, za peko, pavoni, posodica za topljenje čokolade, za topljene čokolade, slaščičarski pripomočki, silikonska posoda, zložljiva silikonska posoda
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več