Pavoni - Set 4 modelčkov za peko

  Cena 17,90 € 17.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Pavoni Set 4 modelčkov za peko je kot nalašč za vse, ki radi pečete sladke pregrehe in pripravljate sladice v najrazličnejših oblikah, okusih ter kombinacijah. Modelčki, narejeni iz kakovostnega platinum silikona, so zelo enostavni za uporabo, obstojni, prenesejo tako visoke kot nizke temperature in so tudi zelo enostavni za čiščenje.

  * Prostornina enega modela: 150 ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 17 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 17 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,17 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Pavoni - Set 4 modelčkov za peko

  V kolekciji silikonskih modelov za pripravo slaščic se nahaja tudi zelo priročni set modelčkov za sladice. Modelčki so narejeni iz 100% platinum silikona, ki je primeren za dolgotrajno uporabo, sladice se na površino ne prijemajo, modelček pa je tudi izjemno lahko očistiti (s tekočo vodo ali v pomivalnem stroju).

  Vsak silikonski model je prostornine 150 ml in je kot nalašč za pripravo slaščic v pečici ali v hladilniku ter zamrzovalniku. Modeli so čudovitih pisanih barv za popestritev vaših kuhinjskih pripomočkov. Modelčki so odporni tako na visoke kot tudi nizke temperature (od –60°C do +230°C) in so tako primerni za uporabo v hladilniku, zamrzovalniku, pečici in tudi mikrovalovni pečici.

  Italijanski proizvajalec silikonskih modelov, Pavoni

  Pavoni je Italijansko podjetje s 30 letno tradicijo na slaščičarskem in pekarskem področju, ki imajo sedaj v svoji ponudbi že več kot 6000 različnih izdelkov za peko in izdelavo sladic. Podjetje vedno znova stremi k razvoji in novim idejam ter produktom. Zato nenehno izboljšuje svojo proizvodnjo, povečuje svoje skladiščne in proizvodne prostore glede na potrebe in ustvarja nove produkte za svoje zveste kupce po celem svetu.

  V našo sladko ponudbo smo dodali tudi nekaj njihovih najbolj zaželjenih produktov, ki bi domačim slaščičarjem, ki radi pripravljajo najrazličnejše sladice olajšale pripravo in soustvarile čudovit končni produkt. Na voljo tako priročna zložljiva posodica za topljenje čokolade, silikonski model za pito, modeli za torte in pito. Vsi izdelki so narejeni iz trpežnega 100% platinum silikona, ki velja za zelo trpežen, obstojen in vzdržljiv material, ki ga je tudi enostavno čistiti in shranjevati.

  Sestavine

  100% platinum silikon.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje 4 silikonske kozarčke za sladice
  • Za uporabo pri pripravi slaščic
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Primerno tudi za darilo ob najrazličnejših priložnostih
  • Izdelano iz 100% platinum silikona
  Ključne besede: silikonski modelčki, za sladice, pavoni, pavoni modeli, pavoni modelčki za sladice, set modelčkov za sladice, set modelčkov, modelčki za sladice, silikonski modelčki za sladice, silikonski kozarčki za sladice, silikonski kozarčki
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več