Lizin vrt - Bio Agava sirup, 250 ml

  Cena 6,50 € 6.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio Agava sirup je odlično presno in vegansko sladilo za vaše domače presne slaščice. Agavin sirup je sladilo z nizkim glikemičnim indeksom, pridobljeno iz agave. Je presen, ekološki, nerafiniran, brez primesi ali drugih sirupov in brez kemikalij v procesu pridelave. Je odličnega okusa in teksture podobne kot med, ter odličen za sladkanje vaših presnih sladic!

  * Neto količina: 250 ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio Agava sirup, 250 ml

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili pa so posebno kolekcijo izdelkov za domačo pripravo slaščic, med katerimi je tudi Agava bio sirup.

  Lizin vrt Bio Agava sirup (250 ml) je vrhunsko presno in vegansko sladilo, pridelano iz agave. Ima nizek glikemični indeks, je ekološki, nerafiniran in prav tako brez dodanih primesi ali kemikalij v procesu izdelave. Agavin sirup je odličnega sladkega okusa in teksture, ki je zelo podobna medu. Odličen za sladkanje vaših slaščic, čaja ali kave!

  Sirup je presen in 100% ekološki ter primeren za vegane.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Primerno za domače slaščičarje, ki radi pripravljajo presne slaščice
  • Primerno tudi za vegane in vegetarijance
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: za vegane, vegansko, presno, lizin vrt, agava sirup, agavin sirup, agava, sladilo, sladilo iz agave, nerafinirano, presen sirup
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več