Lizin vrt - Presni srček, 45 g

  Cena 2,99 € 2.99 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Presni srček je odlična presna slaščica izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Gre za slaščico v obliki srčka. Je presna, brez glutena, mleka, dodanega rafiniranega sladkorja in jajc. Vsebuje 15% kakavovih delcev, kakavovo maslo, oreščke in različno sadje. Primerno za darilo, za vegane in ljubitelje presnih sladic.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Presni srček, 45 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo darilnih presnih izdelkov, med katerimi je tudi darilni paketek Presni srček

  Lizin vrt Presni srček (45 g) je vrhunski darilni paketek, ki vsebuje odličen presni srček, primeren tako za simpatično darilo kot prigrizek ali slaščico po obroku. Srček je izdelan iz prvovrstnih sestavin nadzorovanega ekološkega porekla. Vsebuje vsaj 15% kakavovih delov, najboljše ekološko kakavovo maslo, različne oreščke in sadje.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Simpatična darilna škatlica
  • Vsaj 15% kakavovih delcev
  Ključne besede: brez mleka, brez jajc, brez glutena, za vegane, vegansko, presno, lizin vrt, lizin vrt presni srček, presni srček, brez rafiniranega sladkorja, naravne sestavine
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več