Lizin vrt - Presni prestige, 125 g

  Cena 9,50 € 9.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Presni prestige je odlična presna slaščica izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Gre za paketek 5 kroglic z različnimi posipi. So presne, brez glutena, mleka, dodanega sladkorja in jajc. Vsebujejo 15% kakavovih delcev, kakavovo maslo, oreščke, sadje, super hrano in za dodatek goji jagode, kokos, kakavova zrna ali pistacije. Primerno za vegane.

  * Neto količina: 125 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Presni prestige, 125 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo darilnih presnih izdelkov, med katerimi je tudi paketek čokoladnih kroglic Presni prestige.

  Lizin vrt Presni prestige (125 g) je vrhunski darilni paketek petih presnih kroglic, odličnih tako za simpatično darilo kot prigrizek ali slaščico po obroku. Kroglice so izdelane iz prvovrstnih sestavin nadzorovanega ekološkega porekla. Vsebujejo vsaj 15% kakavovih delov, najboljše ekološko kakavovo maslo, različne oreščke, sadje in super hrano. Kroglicam so dodane tudi goji jagode, kokos, kakavova zrna ali pistacije.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Za ljubitelje čokolade brez sladkorja
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Škatlica vsebuje 5 presnih kroglic z dodatkom goji jagod, kokosa, kakavovih zrnc, čokolade in pistacij
  • Vsaj 15% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, darilo, darilni paket, oreščki, ekološka pridelava, za vegane, vegansko, lizin vrt, lizin vrt presni prestige, presni prestige, darilni paket presnih kroglic, presne kroglice, presne kroglice s čokolado, sadje
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več