Lizin vrt - Bio presne sanje Marelica in inkovske jagode, 45 g

  Cena 2,75 € 2.75 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio presne sanje Marelica in inkovske jagode je odlična presna ploščica izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Je presna, brez glutena, mleka, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil. Izdelana je iz 100% naravnih sestavin. Vsebuje vsaj 15% kakavovih delcev, kakavovo maslo, oreščke, marelice, inkovske jagode in drugo sadje. Primerno za vegane.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio presne sanje Marelica in inkovske jagode, 45 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo ploščic s sadjem oreščki in kakavom, med katerimi je tudi ploščica Bio presne sanje Marelica in inkovske jagode.

  Lizin vrt Bio presne sanje Marelica in inkovske jagode (45 g) je vrhunska presna ploščica, odlična kot prigrizek ali slaščica po obroku. Izdelana je iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin iz nadzorovanega ekološkega porekla. Ploščica vsebuje vsaj 15% kakavovih delov in najboljše ekološko kakavovo maslo, različne oreščke, marelice, inkovske jagode ter drugo sadje.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Vsaj 15% kakavovih delcev
  • Ploščici dodane ekološke marelice, inkovske jagode in drugo sadje ter oreščki
  Ključne besede: brez mleka, za vegane, marelice, vegansko, brez sladkorja, presno, lizin vrt, brez umetnih barvil, inkovske jagode, lizin vrt presne ploščice, presne ploščice, brez glautena
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več