Lizin vrt - Bio presna ploščica Pistacija, 30 g

  Cena 2,40 € 2.4 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio presna ploščica Pistacija je odlična presna ploščica izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Ploščica je presna, brez glutena, mleka, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil. Izdelana je iz 100% naravnih sestavin. Ploščica vsebuje vsaj 32% kakavovih delcev, ekološko kakavovo maslo in kot dodaten odlične goji jagode. Primerno za vegane.

  * Neto količina: 30 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio presna ploščica Pistacija, 30 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo presnih ploščic s kakavom, med katerimi je tudi Bio presna ploščica Pistacija.

  Lizin vrt Bio presna ploščica Pistacija (30 g) je vrhunska presna ploščica, odlična kot prigrizek ali slaščica po obroku. Izdelana je iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin iz nadzorovanega ekološkega porekla. Ploščica vsebuje vsaj 32% kakavovih delov in najboljše ekološko kakavovo maslo, dodane pa so tudi odlične ekološke pistacije.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Vsaj 32% kakavovih delcev
  • Ploščici dodane ekološke pistacije
  Ključne besede: brez mleka, brez glutena, za vegane, vegansko, brez sladkorja, presno, pistacije, lizin vrt, brez umetnih barvil, lizin vrt presne ploščice, presne ploščice, presna ploščica pistacija
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več