Lizin vrt - Bio presna čokolada Pomaranča, 45 g

  Cena 3,75 € 3.75 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lizin vrt Bio presna čokolada Pomaranča je odlična presna čokolada izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla. Čokoladica je presna, brez glutena, mleka, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil. Izdelana je iz 100% naravnih sestavin. Čokolada vsebuje vsaj 80% kakavovih delcev in dodatek pomarančnega olja za omamen citrusni priokus. Primerno za vegane.

  * Neto količina: 45 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lizin vrt - Bio presna čokolada Pomaranča, 45 g

  Lizin vrt je odličen slovenski proizvajalec presnih slaščic brez glutena, mleka, jajc, umetnih barvil in dodanega sladkorja. Pripravili so odlično kolekcijo presnih čokoladic, med katerimi je tudi Bio presna čokolada Pomaranča.

  Lizin vrt Bio presna čokolada Pomaranča (45 g) je vrhunska presna čokoladica, odlična kot prigrizek ali slaščica po obroku. Izdelana je iz prvovrstnih 100% naravnih sestavin iz nadzorovanega ekološkega porekla. Čokolada vsebuje vsaj 80% kakavovih delov, dodano pa je odlično eko pomarančo olje za citrusni priokus.

  Je presna in iz 100% naravnih sestavin ter je brez dodanega sladkorja, brez glutena in umetnih barvil. Primerna za vegane in ljubitelje presnih jedi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je 100% naraven
  • Čokoladi dodano pomarančno olje
  • Čokolada je presna in izdelana iz prvovrstnih sestavin ekološkega porekla
  • Brez dodanega sladkorja, brez glutena, mleka in umetnih barvil
  • Vsaj 80% kakavovih delov
  Ključne besede: presna čokolada, brez mleka, brez jajc, brez glutena, brez dodanega sladkorja, lizin vrt, lizin vrt presna čokolada, brez umetnih barvil, presna čokolada s pomarančo, eko pomaranča, bio presna čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več