Lucifer Chocolate - Čokoladno velikonočno jajce

  Cena 2,20 € 2.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladno velikonočno jajce je ljubka čokoladna figurica v naravni velikosti primerna za pisanko. Izdelana je ročno iz vrhunske bele, mlečne ali temne čokolade, položena na umetno travico za dekoracijo in lično zavita z mašnjico. Dodajte zabavno popestritev k ostalim velikonočnim presenečenjem v svojo košarico in razveselite svoje otroke ter najbljižje!

  * Neto količina: 40 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Čokoladno velikonočno jajce

  Čokoladnica Lucifer Chocolate je v svojo omamno ponudbo dodala tudi čokoladne izdelke z Velikonočnimi motivi in oblikami. Čokolada je primerna za posebno priložnost ob Veliki noči, v kombinaciji z velikonočnimi dobrotami pa je naravnost čudovita.

  V simpatični Velikonočni vrečki se nahaja ljubek čokoladni jajček v naravni velikosti, položen na umetno travico za dekoracijo. Izdelan je ročno iz le najboljše temne, mlečne ali bele čokolade. Vrsto čokolade izberete iz zgornjega seznama. Vsak jajček je še dodatno okrašen s čokoladnim vzorcem. Je prisrčno darilce za velikonočno pisanko.

  Privoščite sebi in svojim najbljižjim le vrhunsko čokolado ob Veliki Noči!

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za otroke
  • Iz čokolade izdelano čokoladno jajce
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, lucifer, lucifer chocolate, čokoladna pisanka, čokoladno jajce, jajce, čokoladni jajček, jajček, velikonočno jajce
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več