Dolce Amore - Čokoladna tablica, Spirulina

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Spirulina je narejena iz temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Tablici je dodana bio alga spirulina v prahu, ki ustvari prijetno harmonijo okusov. Spirulina je bogat vir vitaminov, mineralov in antioksidantov. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji super hrane in čokolade. Primerno za vegane.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Spirulina

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Spirulina.

  Čokoladna tablica Spirulina (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi je dodana bio sladkovodna alga spirulina, ki ustvari prav posebno prijetno harmonijo okusov. Alga spirulina je bogat vir vitaminov (E, B6, B12), mineralov (mangan, cink, baker in železo) ter antioksidantov. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje. Primerno za vegane.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Čokoladi dodana bio alga Spirulina
  • Primerno za vegane
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada s spirulino, spirulina, alga spirulina, temna čokolada s spirulino, čokolada spirulina
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več