Dolce Amore - Čokoladna tablica, Konoplja

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Konoplja je narejena iz temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Tablici so dodana bio konopljina semena, ki ustvarijo posebno harmonijo okusov. Semena vsebujejo veliko hranilnih snovi (omega 3 in 6, vitamine, minerale). Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji super hrane in čokolade. Primerno za vegane.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Konoplja

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Konoplja.

  Čokoladna tablica Konoplja (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi so dodana bio konopljina semena, ki ustvarijo prav posebno harmonijo okusov. Konopljina semena so bogata z omega 3 in 6 maščobnimi kislinami, beljakovinami, vitamini, minerali, vklaninami, encimi, esencialnimi aminokislinami in antioksidanti. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje. Primerno za vegane.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Čokoladi dodana bio alga Spirulina
  • Primerno za vegane
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, konoplja, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada s konopljo, temna čokolada s konopljo, konopljina semena, čokolada s konopljinimi semeni
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več