Dolce Amore - Čokoladna tablica, Granatno jabolko

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Granatno jabolko je narejena iz temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Tablici je dodano bio granatno jabolko v prahu, ki ustvari posebno harmonijo okusov. Granatno jabolko je bogato z antioksidanti in vitaminom C. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji super hrane in čokolade. Primerno za vegane.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Granatno jabolko

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Granatno jabolko.

  Čokoladna tablica Granatno jabolko (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi je dodano bio granatno jabolko v prahu, ki ustvari prav posebno svežo harmonijo okusov. Granatno jabolko je bogato z antioksidanti, vitamini (C, B2 in B3), rudninami (kalij in fosfor) in sadnimi kislinami. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje. Primerno za vegane.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Čokoladi je dodano bio granatno jabolko v prahu
  • Primerno za vegane
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, ročno izdelana čokolada, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada granatno jabolko, granatno jabolko, temna čokolada temna čokolada z
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več