Dolce Amore - Čokoladna tablica, Goji jagode

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Goji jagode je narejena iz temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Na tablico so posute izvrstne goji jagode, ki ustvarijo posebno harmonijo okusov. Goji jagode so bogat vir antioksidantov, vitaminov, aminokislin in mineralov. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji super hrane in čokolade. Primerno za vegane.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Goji jagode

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Goji jagode.

  Čokoladna tablica Goji jagode (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi so dodane odlična goji jagode, ki ustvarijo prav posebno grenko-sladko harmonijo okusov. Goji jagode so eden najbogatejših rastlinskih virov antioksidantov, bogate so tudi z beta-karotenom, vitamini (C, B1, B2, B6), aminokislinami in minerali. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje. Primerno za vegane.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Čokoladi so dodane goji jagode
  • Primerno za vegane
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, goji jagode, čokolada z goji jagodami, dolce amore, dolce amore čokolada, temna čokolada z goji jagodami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več