Dolce Amore - Čokoladna tablica, Brusnice

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Brusnice je narejena iz fine temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Na tablico so posute kiselkaste brusnice, ki pričarajo izvrstno svežo harmonijo okusov. Brusnice so polne vitaminov, mineralov in dietnih vlaknin. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji sadja in čokolade.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica Brusnice

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica z brusnicami.

  Čokoladna tablica z brusnicami (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi so dodane odlične brusnice, ki ustvarijo prav posebno svežo harmonijo okusov. Brusnice so prava mala zakladnica vitaminov (C, A, B1, B2, B3 in K), mineralov (natrij, kalij, kalcij, magnezij in fosfor) ter dietnih vlaknin. Čokoladi dodajo rahlo kiselkast okus, ki se čudovito ujame z okusom temne čokolade. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Blaž P.
  09.12.2018

  nisem prejel

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodane brusnice
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, ročno izdelana čokolada, čokolada z brusnicami, temna čokolada z brusnicami, brusnice, dolce amore, dolce amore čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več