Dolce Amore - Čokoladna tablica, Praznična potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Praznična potica je narejena iz mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev in obogatena z  mletimi orehi. Na tablico so dodatno posute mediteranske fige, pistacije, kandirano sadje in celi orehi, ki pričarajo izvrstno harmonijo okusov. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji novih okusov v svetu čokolade.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Praznična potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Praznična potica.

  Čokoladna tablica Praznična potica (100 g) je izdelana iz odlične mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek mletih orehov, ki ustvari prav posebno harmonijo okusov. Za piko na i so na tablico dodatno posute mediteranske fige, pistacije, kandirano sadje in celi orehi. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodane fige, pistacije, kandirano sadje in celi orehi
  • Izdelano iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, fige, čokoladna tablica, orehi, čokolada z orehi, pistacije, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada praznična potica, praznična potica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več