Dolce Amore - Čokoladna tablica, Orehova potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna tablica Orehova potica je narejena iz mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev. Obogatena je z mletimi in celimi orehi ter cimetom in naravno aromo limone. Na tablico je še dodatno posut cimet in orehi, ki pričarajo izvrsten okus po čokoladno orehovi potici. Prava kombinacija sestavin, s katero se lahko razvajate ljubitelji orehov in čokolade.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Orehova potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Orehova potica.

  Čokoladna tablica Orehova potica (100 g) je izdelana iz odlične mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek mletih orehov, celih orehov, cimeta in naravne arome limone. Za piko na i je na tablico še dodatno posut cimet in celi orehi. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodani mleti in celi orehi, cimet in limona
  • Izdelano iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, orehi, dolce amore, dolce amore čokolada, čokoladnica dolce amore, čokolada orehova potica, tablica orehova potica, orehova potica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več