Dolce Amore - Čokoladna tablica, Mexico

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Mexico je narejena iz temne čokolade s 55 % kakavovih delcev z dodatkom začimbe čili, ki je vmešan v čokolado. Na tablico je še dodatno posut skrbno izbran čili. Čokolada je nežno pekoča, saj je uporabljen blag čili. Kot nalašč za obdarovanje ljubiteljev čilija in čokolade. Izdelek je primeren tudi za vegane.

  * Neto količina izdelka: 95 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Mexico

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Mexico.

  Čokoladna tablica Mexico (95 g) je izdelana iz odlične temne čokolade s 55 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek začimbe čili, ki je vmešan v čokolado in pusti nežno pekoč občutek po okušanju. Za piko na i je čili tudi posut na tablico. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi je dodan še pekoč čili
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, čokolada s čilijem, čili, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada mexico, dolce amore mexico, čokolada čili
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več