Dolce Amore - Čokoladna tablica, Metina potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Metina potica je narejena iz temne čokolade s 55% kakavovih delcev in okusne bele čokolade z dodatkom mete, ki pričara izvrsten osvežilen okus. Čokolada je za dodaten užitek posuta še z praženimi mandljevimi lističi, kar pričara čaroben izgled. Prava kombinacija sestavin, s katero se lahko razvajate ljubitelji mete in čokolade.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Metina potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Metina potica.

  Čokoladna tablica Metina potica (100 g) je izdelana iz odlične temne belgijske čokolade s 55 % kakavovih delcev in kremaste bele čokolade. Vsebuje dodatek naravne arome mete, ki pričara izvrsten osvežilen okus. Okus čudovito zaključijo praženi mandljevi lističi, ki so posuti po čokoladi. Čokoladne tablice, s čarobno kombinacijo sestavin, so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodana meta in praženi mandljevi lističi
  • Izdelano iz fine temne in sladke bele čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, čokolada z meto, meta, dolce amore, čokolada dolce amore, čokolada metina potica, metina potica, tablica metina potica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več