Dolce Amore - Čokoladna tablica, Mandljeva potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Mandljeva potica je narejena iz mlečne čokolade s 35% kakavovih delcev. Obogatena je z dodatkom okusa po karameli (butterscotch) in z naravno aromo pomaranče, ki pričara izvrsten okus. Čokolada je za dodaten užitek posuta še s praženimi celimi mandlji. Prava kombinacija sestavin, s katero se lahko razvajate ljubitelji mandljev in čokolade.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Mandljeva potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Mandljeva potica.

  Čokoladna tablica Mandljeva potica (100 g) je izdelana iz odlične mlečne belgijske čokolade s 35% kakavovih delcev. Vsebuje dodatek karamele (butterscotch) in naravne arome pomaranč, ki pričara izvrsten sadni priokus. Na tablico so posuti tudi praženi celi mandlji. Čokoladne tablice, s čarobno kombinacijo sestavin so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodani praženi celi mandlji, pomaranče in karamela
  • Izdelano iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, mlečna čokolada, karamela, čokolada z mandlji, mandlji, dolce amore, dolce amore čokolada, tablica mandljeva potica, čokolada mandljeva potica, aroma pomaranče
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več