Dolce Amore - Čokoladna tablica, Limonina potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Limonina potica je narejena iz temne čokolade s 55% kakavovih delcev in okusne bele čokolade z dodatkom limone, ki pričara izvrsten osvežilen okus. Čokolada je za dodaten užitek posuta še s kandiranimi limonami, kar pričara čaroben izgled. Prava kombinacija sestavin, s katero se lahko razvajate ljubitelji citrusov in čokolade.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Limonina potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Limonina potica.

  Čokoladna tablica Limonina potica (100 g) je izdelana iz odlične temne belgijske čokolade s 55 % kakavovih delcev in kremaste bele čokolade. Vsebuje dodatek naravne arome limone, ki pričara izvrsten osvežilen okus. Na tablico so dodane tudi kandirane limone. Čokoladne tablice, s čarobno kombinacijo sestavin so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Blaž P.
  20.07.2018

  zelo dobra

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za domača sladkanja v krogu družine
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodane kandirane limone in naravna limonina aroma
  • Izdelano iz fine temne in sladke bele čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, čokolada z limono, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada limonina potica, limonina potica, naravna aroma limone, limone, kandirane limone
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več