Dolce Amore - Čokoladna tablica, Bučna

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Bučna je narejena iz temne čokolade, ki vsebuje 55 % kakavovih delcev in jo odlikuje izjemen dodatek hladno stiskanega slovenskega bučnega olja, mletih praženih bučnih semen ter drobnih kristalov solnega cveta iz Krajinskega parka Sečoveljskih solin. Čokolada je dodatno posuta s celimi praženimi bučnimi semeni. Primerno tudi za vegane.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Bučna

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Bučna.

  Čokoladna tablica Bučna (100 g) je izdelana iz fine temne čokolade s 55 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek hladno stiskanega bučnega olja, mletih praženih bučnic in drobnih kristalov solnega cveta iz Krajinskega parka Sečoveljskih solin. Po čokoladi so dodatno posuta cela pražena bučna semena, ki ustvarijo lep izgled in čudovito zaključijo kombinacijo odličnih okusov, ki se zlijejo v nepozabno celoto.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za ljubitelje temne čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi je dodano hladno stiskano bučno olje, pražena bučna semena in solni cvet
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, čokolada z bučnimi semeni, čokolada s soljo, solni cvet, sol, bučna semena, bučno olje, dolce amore, dolce amore tablica, dolce amore čokolada, čokolada bučna, bučna, čokolada z bučnim oljem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več