Dolce Amore - Čokoladna tablica, Figova potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Figova potica je narejena iz odlične belgijske mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev in jo odlikuje izjemen dodatek mediteranskih posušenih fig ter nežnega pridiha pomaranče. Ta bogata kombinacija sadnih sredozemskih okusov z najslajšo čokolado je primerna za razvajanje vas in vaših bližnjih.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Figova potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Figova potica.

  Čokoladna tablica Figova potica (100 g) je izdelana iz odlične belgijske mlečne čokolade s 35 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek mediteranskih posušenih fig in nežnega pridiha pomaranče, kar vas bo popeljalo v čarobno Sredozemlje. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodane sušene fige in pridih pomaranč
  • Izdelano iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, fige, čokoladna tablica, pomaranča, čokolada s pomarančo, čokolada s figami, dolce amore, dolce amore čokolada, dolce amore čokoladna tablica, čokolada figova potica, figova potica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več