Dolce Amore - Čokoladna tablica, Kokosova potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Kokosova potica je narejena iz temne čokolade s 55% kakavovimi delci in okusne bele čokolade z dodatkom kokosa, ki pričara izvrsten eksotičen okus. Čokolada je za dodaten užitek posuta še z mletim kokosom, kar pričara čaroben izgled. Prava kombinacija sestavin, s katero se lahko razvajate ljubitelji kokosa in čokolade.

  * Neto količina: 95 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Kokosova potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Kokosova potica.

  Čokoladna tablica Kokosova potica (95 g) je izdelana iz odlične temne belgijske čokolade s 55 % kakavovih delcev in kremaste bele čokolade. Vsebuje dodatek kokosa, ki pričara izvrsten eksotičen okus. Čokoladne tablice, s čarobno kombinacijo sestavin so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za ljubitelje temne čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi je dodan kokos
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna tablica, kokos, temna čokolada s kokosom, kokosova potica, dolce amore, čokoladna tablica dolce amore, eksotična čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več