Domori - Lešnikov namaz Gianduja Cream, 30g

  Cena 1,90 € 1.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Domori Lešnikov namaz Gianduja Cream je najboljši čokoladno-lešnikov namaz narejen iz le izbranih kakovostnih in cenjenih sestavin. Izdelan je iz najboljše prave čokolade Domori in 48% prvovrstnih hrustljavih lešnikov iz italijanske pokrajine Piemont. Privoščite sebi in svojim bližnjim le najboljše-bogat lešnikov namaz Domori, ki bo pričaral naravnost sladka jutra in obroke.

  * Neto količina: 30g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 Sladko točko. Skupaj boste prejeli 1 Sladko točko ki vam prinese popust v vrednosti 0,01 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Domori - Lešnikov namaz Gianduja Cream, 30g

  Domori čokoladni izdelki so danes svetovno poznane čokolade, čokoladni namazi in čokoladne praline. Eden izmed najbolj priljubljenih čokoladnih izdelkov je zagotovo čokoladno-lešnikov namaz Gianduja Cream.

  Čokoladno-lešnikov namaz Domori (30g) ja nerejen iz prvovrstnega kakava, najboljših lešnikov iz italijanske pokrajine Piemont, po vrhu vsega pa je namaz brez dodanega mleka.

  Gianduja je originalno prava čokolada s Piemontskimi lešniki, prvotno izumljena v pokrajini Piemont v Italiji, kjer rastejo ti najboljši lešniki na svetu. Oznaka zagotavlja najboljšo možno kvaliteto.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek najvišje kvalitete
  • Za sladke zajtrke in malice
  • Vsebuje najboljše lešnike iz Piemonta
  • Iz kakovostnih sestavin
  • Kar 48% lešnikov
  Ključne besede: domori, namaz, čokoladni namaz, čokoladni, piemontski lešniki, lešnikov, Piemonta, Gianduja, vrhunski namaz, gianduja cream, čokoladno-lešnikov namaz
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več