GuyLian - Morski konjički z nugat kremo, 168 g

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  GuyLian Morski konjički z nugat kremo so izvrstne čokoladne praline v obliki ljubkih morskih konjičkov. Morski konjički so izdelani iz najboljše belgijske mlečne, bele in temne čokolade ter napolnjeni s kremasto lešnikovo kremo, ki se čudovito ujame z okusom čokolade. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov in je kot nalašč za sladkanje v krogu bližnjih.

  * Neto količina: 168 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  GuyLian - Morski konjički z nugat kremo, 168 g

  Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah, v obliki morskih sadežev, med katerimi pa je zagotovo najbolj priljubljen čokoladni morski konjiček.

  GuyLian Morski konjički z nugat kremo (168 g) so izdelani iz najboljše in najslajše belgijske mlečne, bele in temne čokolade, ki se lahko pohvali z izjemno kremastim okusom in čudovito topljivostjo. Vsaka čokoladica je napolnjena s kremastim čokoladno-lešnikovim polnilom, bogatega okusa. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov, zapakiranih v lično darilno embalažo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Čokoladi je dodana nugat krema
  • Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih morskih konjičkov
  • Primerno tudi za darilo ob najrazličnejših priložnostih
  Ključne besede: bela čokolada, temna čokolada, mlečna čokolada, guylian, guylian čokolada, guylian bonboniera, guylian seahorse, guylian morski konjički, morski konjički, čokoladni morski konjički
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več