GuyLian - Darilna bonboniera La trufflina, 180 g

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  GuyLian Darilna bonboniera La trufflina vas bo navdušila z bogatimi čokoladnimi trufli ter ličnim darilnim izgledom. Čokoladni trufli so narejeni iz najboljše belgijske mlečne, bele ali temne čokolade z izjemno kremastim čokoladnim polnilom ter posipom čokoladnih luskic. Zapakirani so v lično darilno škatlico s pentljo. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih pralin.

  * Neto količina: 180 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  GuyLian - Darilna bonboniera La trufflina, 180 g

  Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah, ki nudijo unikatno kremasto in izjemno kakavovo izkušnjo ljubiteljem prave čokolade.

  GuyLian Darilna bonboniera La trufflina (180 g) je izdelana iz najboljše belgijske mlečne, bele ali fino temne čokolade, ki se lahko pohvali z izjemno kremastim okusom in čudovito topljivostjo. Vsaka čokoladica je napolnjena s kremastim čokoladnim polnilom in posuta s čokoladnimi luskicami. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih truflov, zapakiranih v lično darilno odeto embalažo s pentljo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Bonboniera vsebuje 16 vrhunskih čokoladnih pralin
  • Simpatična darilna škatlica
  • Posebno doživetje okusa pravega kakava
  Ključne besede: trufli, čokoladni trufli, guylian, guylian bonboniera, la trufflina, guylian la trufflina, guylian trufflina, guylian trufli
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več