GuyLian - Darilna bonboniera Opus, 180 g

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  GuyLian Darilna bonboniera Opus vas bo navdušila z bogatimi in raznovrstnimi okusi ter ličnim darilnim izgledom. Čokoladne praline so narejene iz najboljše belgijske čokolade in napolnjene z različnimi bogatimi kremami z okusi manga, hrušk, kapučina, karamele, vanilije, lešnikov ... Zapakirane so v lično darilno škatlico s pentljo. Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih pralin.

  * Neto količina: 180 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  GuyLian - Darilna bonboniera Opus, 180 g

  Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah, ki nudijo unikatno kremasto in izjemno kakavovo izkušnjo ljubiteljem mlečne čokolade.

  GuyLian Darilna bonboniera Opus (180 g) je izdelana iz najboljše belgijske čokolade, ki se lahko pohvali z izjemno kremastim okusom in čudovito topljivostjo. Vsaka čokoladica je napolnjena s kremastimi in bogatimi polnili najrazličnejših okusov kot so lešniki, vanilija, piškoti, kapučino, hruške, mango ... Bonboniera vsebuje 16 čokoladnih pralin, zapakiranih v lično darilno odeto embalažo.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Bonboniera vsebuje 16 vrhunskih čokoladnih pralin
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Simpatična darilna škatlica
  Ključne besede: bela čokolada, temna čokolada, bonboniera, mlečna čokolada, guylian, guylian čokolada, guylian bonboniera, opus, guylian opus, bonboniera opus
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več