Hladno stiskano orehovo olje, olje Kocbek

  Cena 8,10 € 8.1 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Hladno stisnjeno orehovo olje je zlato rumene barve, prijetnega vonja orehovih jedrc in lahkega, čistega okusa. Bogato je z omega 3 maščobnimi kislinami in vitamini (A,D,E,K). Pomagal vam bo pri uravnavanju telesne teže in zniževanju ravni maščob in holesterola. Olje lahko uporabimo kot dodatek k slanim ali sladkim jedem.

  * Na voljo: 0,1l, 0,25l, 0,50l ali 0,75l steklenička.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 8 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,08 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Hladno stiskano orehovo olje, olje Kocbek

  Hladno stisnjeno orehovo olje Oljarne Kocbek je pripravljeno iz kakovostnih orehovih jedrc, ki olju podarijo lepo, zlato rumeno barvo in prijeten, nežen vonj. Njegov okus je lahek in čist. Bogato je z omega 3 maščobnimi kislinami, poleg tega pa vsebuje vrsto različnih vitaminov (A,D,E,K) in ob enem služi kot naravni zaščitni faktor. Pomagal vam bo tudi pri uravnavanju telesne teže, zniževanju ravni maščob in holesterola v krvi, suhi koži in drugih obolenjih.

  Uporabimo ga lahko pri začinjenju tako sladkih kot tudi slanih jedi, saj bo le ta oplemenitil naravno esenco vaše jedi. Olje vsekakor ni primerno za cvrtje ali pečenje.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Iz skrbno prebranih orehovih jedrc
  • Olje je hladno stiskano, zlato-rumene barve in nežnega vonja pa orehovih jedrcih
  Ključne besede: kocbek, olja kocbek, oljarna kocbek, orehovo olje kocbek, orehovo olje, hladno stiskano orehovo olje, hlasno stiskano olje, oreh, olje iz orehovih jedrc, orehova jedrca
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več