

Temna čokolada s figami in refoškom (50 g) je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito izpopolni mešanica domačih fig in okusnega vina Refošk. Posebnost te čokolade je tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.
* Neto količina: 50 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Temna čokolada s figami in refoškom (50 g) je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito izpopolni mešanica domačih fig in okusnega vina Refošk. Posebnost te čokolade je tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.
* Neto količina: 50 g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Kocbek temna čokolada z okusom fige in refoška, vsebuje vsaj 54 % kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini grenki čokoladi je dodan prekmurski priokus, ki dopolni njen izbrani okus. Čokoladi so primešane domače fige in vino Refošk. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus.
50 g čokolada je ovita v lično temno rdečo embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!
Temna čokolada (kakavova masa - min. 56,6%, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije), polnilo (fige 12,3%, želirni sladkor, čokolada, reduciran refošk 1%, konzervans: natrijev benzoat, žveplov dioksid).
Lahko vsebuje sledi oreščkov in mleka.
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
Vsi izdelki Strast so ročno izdelani, ročno se namreč izvajajo prav vse faze pri pripravi in izdelavi čokolad. Ker dajemo prednost kvaliteti ter odličnemu okusu, menimo, da so za tovrstno čokolado dovolj dobra le predhodno ročno prebrana in izbrana slovenska bučna semena. Po praženju pa se semenke ponovno ročno preberejo. Tako je namreč zagotovljeno, da v čokolado pridejo le najboljša semena, ki morajo imeti popolnoma nepoškodovano zeleno prevleko po celi površini semenke. Takšna čokolada je namenjena za užitke sladokuscem in ljubiteljem dobrih okusov.