Kocbek - Temna čokolada Figa in refošk

  Cena 2,50 € 2.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada s figami in refoškom (50 g)  je izvrstna čokolada slovenske blagovne znamke Kocbek. Izdelana je iz kvalitetnega kakava, njen okus pa čudovito izpopolni mešanica domačih fig in okusnega vina Refošk. Posebnost te čokolade je tudi v izdelavi, saj je ročno izdelana.

  * Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kocbek - Temna čokolada Figa in refošk

  Kocbek temna čokolada z okusom fige in refoška, vsebuje vsaj 54 % kakavovih delcev in je izdelana ročno iz kakava vrhunske kvalitete. Fini grenki čokoladi je dodan prekmurski priokus, ki dopolni njen izbrani okus. Čokoladi so primešane domače fige in vino Refošk. Mešanica, ki v ustih pusti nepozaben okus.

  50 g čokolada je ovita v lično temno rdečo embalažo in je naravnost simpatično darilce s svojo velikostjo in izgledom. Majhne pozornosti so najslajše. Podarjajte s srcem in občutkom!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Temni čokoladi so dodane domače fige in vino refošk
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  Ključne besede: čokolada, kocbek, čokolada strast, čokoladnica strast, temna čokolada, fige, čokolada s figami, oljarna kocbek, čokolada z refoškom, refošk in čokolada, fige in čokolada, refošk
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več