Hladno stiskano sončnično olje, olje Kocbek

  Cena 2,80 € 2.8 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Hladno stiskano sončnično olje se lahko pohvali z visoko vsebnostjo vitaminov in mineralov. Uporaben je pri različnih zdravstvenih težavah kot so glavobol, vrtoglavica in astma. Na dan je priporočljivo zaužiti eno žličko olja, da telo nahranimo z vitamini. Odličen je tudi kot dodatek solati in ostalim hladnim jedem.

  * Na voljo: 0,1l, 0,25l, 0,50l ali 0,75l steklenička.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Hladno stiskano sončnično olje, olje Kocbek

  Hladno stiskano sončnično olje se lahko pohvali z visoko vsebnostjo vitaminov (E, B, B1, B2, D ) in mineralov (fosfor, magnezij,..). V Kitajski medicini je omenjen kot zdravilo proti glavobolu, vrtoglavici, bolečinam v trebuhu in astmi. Vsakodnevno je priporočeno zaužiti eno žličko tega olja, saj bo le ta naše telo napolnil z vitamini. ki jih potrebujemo.

  Olje je odlično za pripravo solat, lahko pa ga uporabimo tudi kot dodatek ostalim hladnim jedem. Če hrano pripravimo na visoki temperaturi, olje dodamo šele na koncu kot dodatek k jedi. Vsebuje tudi veliko poli nenasičenih maščobnih kislin in tako znižuje plazemski holesterol v našem telesu.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Iz skrbno prebranih bučnih semen vrhunske kakovosti
  • Olje je hladno stiskano in obogateno z vitamini in minerali
  Ključne besede: kocbek, olje, oljarna kocbek, olje kocbek, domače olje kocbek, sončnično olje kocbek, hladno stiskano sončnično olje, sončnično olje, slovenska oljarna
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več