Plešec - Velikonočni zajčki v košu

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatični velikonočni zajčki, ki nagajivo kukajo iz velikonočne košarice, bodo navdušili vaše bližnje in zagotovo tudi najmlajše. Zajčki so izdelani iz najslajše mlečne čokolade in okrašeni zgolj z naravnimi barvili. Popestrite svojo velikonočno košaro s to simpatično figurico zajčkov, ki v vaši velikonočni košari ne sme manjkati.

  * Neto količina: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Velikonočni zajčki v košu

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric in lizik do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben.

  Čokoladna 3D figurica, v podobi velikonočnih zajčkov v košari polni velikonočnih dobrot, je ljubka figura iz najslajše mlečne čokolade, z vsaj 41% kakavovih delov. Mlečna čokolada je dekorirana ročno z naravnimi barvili in temno ter belo čokolado. Popestrite velikonočne praznike s simpatičnimi čokoladnimi velikonočnimi figurami, saj bodo vaši bližnji in najmlajši naravnost navdušeni.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Brez umetnih barvil
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, plešec, čokoladnica plešec, čokoladni zajčki, čokoladne figure, čokoladni zajček, velikonočni zajčki, zajčki v košari, čokoladni zajčki v košari, čokoladni zajčki v košu, zajčki
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več