Plešec - Čokoladni velikonočni pirhi

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ljubki čokoladni velikonočni pirhi bodo popestrili vašo Velikonočno košaro in navdušili vaše bližnje ter zagotovo tudi najmlajše. Čokoladna jajčka so izdelana iz najslajše mlečne čokolade in dekorirana z naravnim sijajem. Dodajte svoji velikonočni košari tudi čokoladne pirhe, ki v vaši košari presenečenj za Veliko noč ne smejo manjkati! V paketku so štirje pirhi.

  * Neto količina 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladni velikonočni pirhi

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben. Pripravili so tudi ljubko Velikonočno kolekcijo.

  Čokoladni velikonočni pirhi so ljubka čokoladna jajčka izdelana iz najslajše mlečne čokolade, z vsaj 41% kakavovih delov. Mlečna čokolada je dekorirana ročno z naravnimi barvili in sijajem. Popestrite velikonočne praznike s simpatičnimi pirhi, saj bodo vaši bližnji in najmlajši naravnost navdušeni.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Izvirno in okusno darilce
  • Brez umetnih barvil
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, plešec, čokoladni pirhi, pirhi, pirhi iz čokolade, čokoladna jajčka, čokoladna jajca, jajca iz čokolade, velikonočna jajčka, velikonočni pirhi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več