Berryshka - London Gin

  Cena 16,50 € 16.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  London Gin blagovne znamke Berryshka ima nenadomestljiv in prvinski okus. V steklenici se skriva edini mednarodno priznani slovenski gin - opojni napitek nežnosti in skritih čutnosti. Okusi edinstveno avanturo gozda, harmonije vonjav izbranih zelišč.

  * Količina: 700 ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 16 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 16 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,16 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Berryshka - London Gin

  Berryshka je družinsko podjetje, ki deluje že več kot 20 let. Velika ponudba je bila ustvarjena skozi dolgoletno sodelovanje, izkušnje in s pomočjo velike ljubezni do svojega dela. Berryshka izdelki so narejeni le iz kakovostnih sestavin. Slovenska blagovna znamka je že bila že večkrat obdarjena za svojo vrhunsko kakovost na mednarodni ravni.  

  V svoji široki paleti izdelkov ponujajo čokoladne in alkoholne kreacije. Sledijo najnovejšim trendom, zato so izdelki vrhunskega okusa in izgleda. Med njimi je tudi London gin. 

  London Gin v elegantni črni embalaži skriva napitek iz skrbno nabranih zelišč. Prvi slovenski gin, ki je mednarodno priznane kakovosti, narejen po standardnem postopku priprave London gina, iz najboljših izbranih rastlin. Postrezite ga samostojno ali v koktejlu. 

  VIDEO - Čokolada Berryshka

  Berryshka

  Slovenska blagovna znamka Berryshka Premium kakovosti, z destilarno na dolenjskem proizvaja vrhunske žgane pijače in sladke likerje bogatih okusov z lastnim sinjemodrim izvirom vode iz kočevskega pragozda. Med svoje Premium izdelke so dodali tudi ročno izdelane čokoladne pralineje in čokoladne kozarčke ter jih skupaj s stekleničko najboljše pijače zavili v simpatične darilne pakete. Sledijo trendom alkoholnih pijač in skupaj s čokoladnimi izdelki razvijajo nove okuse. Ustvarjajo sladko gurmanstvo, polno užitkov in kreativnih pogledov!

  Odkrijte unikatno kulinarično doživetje z vrhunskimi pijačami, ki se čudovito spojijo in ujamejo s čokolado ter navdušite sebe in svoje bližnje.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je prvi slovenski gin mednarodno priznane kakovosti
  • Darilna embalaža
  • 100% slovensko
  • Iz skrbno izbranih zelišč
  • Alk: 40% vol.
  Ključne besede: berryshka, žganje, gin, žgana pijača, london gin, gin berryshka, pijača berryshka, gin and tonic
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več