Berryshka - Borovničev liker

  Cena 14,50 € 14.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Borovničev liker blagovne znamke Berryshka velja za čaroben okus prave gozdne divjine. V steklenici se skriva opojni napitek čarobnosti, čutnosti in skrivnih gozdnih vonjav. Nepozabna avantura kočevskih gozdov in okusa svežih borovnic. Odlično tudi kot darilo. 

  * Količina: 700 ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Berryshka - Borovničev liker

  Berryshka je družinsko podjetje, ki deluje že več kot 20 let. Velika ponudba je bila ustvarjena skozi dolgoletno sodelovanje, izkušnje in s pomočjo velike ljubezni do svojega dela. Berryshka izdelki so narejeni le iz kakovostnih sestavin. Slovenska blagovna znamka je že bila že večkrat obdarjena za svojo vrhunsko kakovost na mednarodni ravni.  

  V svoji široki paleti izdelkov ponujajo čokoladne in alkoholne kreacije. Sledijo najnovejšim trendom, zato so izdelki vrhunskega okusa in izgleda. Med njimi je tudi borovničev liker. 

  Borovničev liker je odlična izbira za obdarjanje. Elegantna črna podoba skrbi za lep izgled. V lepi steklenički se skriva liker iz borovnic, z dodatkom terana. Odlična kombinacija bo poskrbela za odlično okušanje. Liker je izvrsten kot aperitiv, kot odlična mešanica v koktajlih ali kot dodatek k sladicam.

  Liker mednarodno priznane kakovosti, izdelan po najvišjih standardih nizke vsebnosti sladkorjev, brez dodanih umetnih barvil in aditivov.

  VIDEO - Čokolada Berryshka

  Berryshka

  Slovenska blagovna znamka Berryshka Premium kakovosti, z destilarno na dolenjskem proizvaja vrhunske žgane pijače in sladke likerje bogatih okusov z lastnim sinjemodrim izvirom vode iz kočevskega pragozda. Med svoje Premium izdelke so dodali tudi ročno izdelane čokoladne pralineje in čokoladne kozarčke ter jih skupaj s stekleničko najboljše pijače zavili v simpatične darilne pakete. Sledijo trendom alkoholnih pijač in skupaj s čokoladnimi izdelki razvijajo nove okuse. Ustvarjajo sladko gurmanstvo, polno užitkov in kreativnih pogledov!

  Odkrijte unikatno kulinarično doživetje z vrhunskimi pijačami, ki se čudovito spojijo in ujamejo s čokolado ter navdušite sebe in svoje bližnje.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek najvišje kvalitete
  • 100% slovensko
  • Iz kakovostnih sestavin
  • Iz borovnic in z dodatkom terana
  • Alk: 20% vol.
  • Uporaba: samostojno, koktejli, sladice
  Ključne besede: darilo, borovničev liker, liker, Berryshka - Borovničev liker, borovnica, liker iz borovnice, priznanje za liker, liker in čokolada berryshka like
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več