Gorenjka - pralineji z mlečno kremo, 125 g

  Cena 1,39 € 1.39 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Pralineji z mlečno kremo iz tovarne čokolade Gorenjka. Gorenjka pralineji združujejo mehko, svilnato teksturo najboljše mlečne čokolade s slastno mlečno kremo. Pakirani v privlačno in priročno vrečko so primerni tako za sladko darilo kot za vsakodnevno sladkanje.125 g

  * Neto količina: 125 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 Sladko točko. Skupaj boste prejeli 1 Sladko točko ki vam prinese popust v vrednosti 0,01 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Gorenjka - pralineji z mlečno kremo, 125 g 

  Čokoladnica Gorenjka je v slovensko zgodovino zapisana z dolgoletno tradicijo. Pester nabor čokoladnih produktov iz leta v leto skrbno povečuje in posodablja ter s tem skrbi za zadovoljstvo svojih zvestih strank. V svoji ponudbi skriva okusne pralineje z lešnikovo kremo. 

  Pralineji z mlečno kremo so ena tistih čokoladnih dobrot, ki se ji ne boste mogli upreti. Priročni mali grižljajčki, poskrbijo za kremasto eksplozijo okusov. Mlečna čokolada in mlečna krema se odlično ujemata, zato vas pralineji zagotovo ne bodo pustili ravnodušne. 

  VIDEO - Gorenjka

  Gorenjka - polna vsega dobrega

  Čokolada na Slovenskem ima bogato in dolgotrajno tradicijo, saj njena zgodba sega celo v davno leto 1921, ko so v samostanu trapistov zagnali prva stroja za proizvodnjo čokolade. Skozi dolgo zgodovino, ki je sooblikovala tudi zgodovino pridelave čokolade na slovenskem, je Gorenjka dosegla današnjo podobo in tudi prepoznavnost, ki lahko na trgu konkurira bolj znanim in oglaševanim tujim znamkam čokoladnih izdelkov.

  Danes je Gorenjka tista čokolada, ki jo imamo Slovenci še posebej radi, saj predstavlja »našo« blagovno znamko, ki obsega najljubše izdelke mnogih sladkosnedov in vseh čokoholikov. Z značilno rdečo podobo in simpatično deklico, ki daje Gorenjki obraz, so izdelki te blagovne znamke priljubljeni in uporabljani, tako da se pridelava čokolade lahko nadaljuje, nastajajo pa vedno nove čokoladne umetnine, ki jih lahko sladkosnedi spremljamo na prodajnih policah v obliki vedno novih sladkih izdelkov.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek s tradicijo
  • Pakiranje vsebuje pralineje z mlečno kremo
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • 100% slovensko
  • Iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin
  Ključne besede: čokolada, praline, pralineji, gorenjka, čokolada gorenjka, gorenjkina čokolada, slovenska čokolada, slovenske čokolade, čokolade gorenjka, mlečna čokolada gorenjka, temna čokolada gorenjka, pralineji z mlečno kremo, mlečna krema
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več