Whittard - Kava z aromo čokolade

  Cena 5,95 € 5.95 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Omamno dišeča kava arabica z bogato noto čokolade in sladke karamele, je lahko čudovita budnica in priprava na še lepši dan. Kremast okus, s pridihom čokolade, lahko še polepša jutro in nariše nasmeh na obraz marsikateremu ljubitelju kave in čokolade. Enostavno pripravljena in božanskega okusa!

  * Neto količina 120 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Whittard - Kava z aromo čokolade

  Britanska znamka Whittard je v svojo vrhunsko kolekcijo vključila tudi prvovrstno kavo z bogatim okusom po čokoladi in sladki karameli, ki kavi podarita čudovit kremast priokus.

  Čokoladna kava (120 g) je zelo polnega okusa in smetanasta. Ob okušanju se začuti pridih čokolade in sladke karamele. Kava je primerna za različne načine priprave – turška, filter kava, klasična ali francoska kafetiera. Vrhunska kava z vrhunskim okusom, ki vas bo navdušil.

  Beanies The Flavour Co.

  Podjetje Beanies The Flavour Co. s pomočjo najboljših sestavin izdelujejo kave z različnimi okusi. Zaradi različnih okusov, ki se skrivajo v kavicah Beanies, je potreba po dodatnem sladkorju zelo mala.

  Pri nas ponujamo instant Beanies kave z različnimi okusi kot so lešniki, manlji, cimet, vanilija, za čokoholike pa seveda tudi instant kavo z okusom čokolade ali čokolade s pomarančo.

  Whittard

  Britanska znamka Whittard je poznana po svoji vrhunski ponudbi čajev, kav in vročih čokolad. Walter Whittard, ki je to znamko ustanovil, je odprl svojo prvo trgovinico v Londonu že leta 1886. V ponudbo je kmalu dodal tudi kakav in prestižno vročo čokolado, v najrazličnejših okusnih kombinacijah.

  Njegov cilj je ustvarjati izdelke vrhunske kakovosti, vedno nove gurmanske kombinacije okusov čajev, kav in tudi vročih čokolad, ki to znamko naredijo resnično nekaj posebnega. Okusite omamne arome čajev, dišečo praženo kavo in kremaste vroče čokolade, ki vas bodo navdušile.

  Sestavine

  Arabica kava, aroma.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za sladkosnede ljubitelje kave
  • Izvirno in sladko darilo za vse priložnosti
  • Primerno za različne načine priprave – turška kava, filter kava, klasična ali francoska kafetiera
  • Vsebuje kremasto kavo z bogatim čokoladni okusom in pridihom sladke karamele
  Ključne besede: moja čokolada, whittard, instant kava, kava s čokolado, instant kava s čokolado, čokoladna kava, instant čokoladna kava
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več