Plešec - Temno čokoladno srce (s posipi)

  Cena 7,00 € 7 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mamljiva ploščica čokolade, oblikovana v obliki simpatičnega srčka je prava razvada za vse oboževalce čokolade. Izdelana je iz prefinjene temne čokolade. Dodatki na njen naredijo čokoladno razvajanje še bolj posebno saj različno suho sadje, oreščki ter cvetovi vijolice brbončič zagotovo ne pustijo ravnodušnih.

  * Neto količina: 190 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Temno čokoladno srce (s posipi)

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahajajo tudi simpatične čokolade v obliki src.

  Čokolado srce izdelano iz temne čokolade, ki vsebuje kar 59% delež kakava je bogatega okusa, saj za dodatno razvajanje še pisan izbor okusnega liofiliziranega suhega sadja, vse od jagod, malin in višenj. Prava posebnost čokolade so še ameriški orehi, lešniki in mandelji ter cvetovi vijolice, ki pomirjevalno delujejo na dihalne in prebavane poti.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Iz čokolade vlit srček s posipi suhega in kandiranega sadja, različnih vrst oreščkov in celo cvetovi vijolice
  • Simpatična podoba
  • Unikatno darilo za zaljubljene
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, temna čokolada, čokoladno srce, plešec, čokolada s posipi, posipi, čokoladno srce s posipi, liofilizirano sadje, srce iz temne čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več