Plešec - Mlečno čokoladno srce (s posipi)

  Cena 7,00 € 7 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mamljiva ploščica čokolade, oblikovana v obliki simpatičnega srčka je izdelana iz okusne mlečne čokolade, ki se kar topi v ustih. Za pravo presenečenje brbončič pa poskrbijo dodatki na njej, vse od posušenega sadja, različnih vrst oreščkov in celo cvetovi vijolice.

  * Neto količina: 190 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Mlečno čokoladno srce (s posipi)

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahajajo tudi simpatične čokoladne tablice v obliki src.

  Čokolado srce izdelano iz sladke mlečne čokolade, ki vsebuje najmanj 32% delež kakava je prava poslastica. Kot protiutež sladki čokoladi je dodan še pisan izbor okusnega liofiliziranega suhega sadja, vse od jagod, malin in višenj. Prava posebnost čokolade so še ameriški orehi, lešniki in mandlji ter cvetovi vijolice, ki pomirjevalno delujejo na dihalne in prebavne poti.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Iz čokolade vlit srček s posipi suhega in kandiranega sadja, različnih vrst oreščkov in celo cvetovi vijolice
  • Simpatična podoba
  • Unikatno darilo za zaljubljene
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, mlečna čokolada, čokoladno srce, plešec, čokolada s posipi, posipi, čokoladno srce s posipi, ročno izdelano, mlečno čokoladno srce
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več