Plešec - Čokoladna lizika Tri srca

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna lizika v podobi treh src je izvirno ter romantično sladko darilce, primerno za vsakogar. Srčki so izdelani iz kakovostne mlečne čokolade, ki se topi v ustih. Simpatična čokoladna lizika razveseli tudi tiste malo starejše

  * Uporabljena so naravna barvila. Neto količina: 23 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Čokoladna lizika Tri srca

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahaja tudi kolekcija simpatičnih čokoladnih lizik najrazličnejših oblik.

  Čokoladna lizika Tri srca je simpatični posladek v obliki treh srčkov na palčki. Izdelana je iz kakovostne mlečne čokolade, ki vsebuje najmanj 32%  delež kakava, zato se kar topi v ustih. Srčki so ročno obarvani in sicer le z naravnimi barvili. Čokoladna lizika je lahko lepa pozorno darilce, tako za mlajše kot tudi za tiste malo starejše.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokoladnih lizik
  • Izvirno in okusno darilce
  • Primerno za različne priložnosti in vse generacije
  • Ročno barvano z naravnimi barvili
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, mlečna čokolada, plešec, čokoladna lizika, lizika iz čokolade, lizika, srce iz čokolade, ljubezen, srce, tri srca
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več