0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Vaša cena: 15,00 €

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Za vse ljubitelje vrhunskih čokolad organiziramo večerni dogodek s preizkušanjem čokolad, kjer bomo predstavili več kot 22 različnih čokoladnih izdelkov.

  Ob čokoladnem izobraževalno-kulinaričnem dogodku boste preizkuševali najrazličnejše vrste čokolad in pralin ter uživali ob dobrem čokoladnem vinu.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Gre za edinstven dogodek, kjer boste imeli možnost preizkušati skrbno izbrane ter zgolj najboljše čokoladne izdelke iz različnih čokoladnic. Za vse prave čokoholike je to priložnost, ko boste lahko več kot 22 različnih čokolad preizkusili v enem samem večeru!

  Skozi celotno preizkušanje čokolad vas bo vodila največja ljubiteljica čokolade Anja ter vam po poti razkrivala skrivnosti čokolad. Dogodek poteka v sodelovanju z najboljšimi čokoladnimi mojstri v sloveniji: Čokoladni atelje Dobnik, Čokoladnica Rajska Ptica, Lucifer Chocolate, La Chocolate, Strast, Berryshka, čokoladnica Passero, Rokmar, čokoladnica Plešec, Filco in Kunej.

  Cena vključuje "all-inclusive" dogodek: organizacijo dogodka, čokolade, praline in ostale čokoladne izdelke ter pijačo po želji. Zagotovilo: Čokolade ne bo zmanjkalo!

  Ostale podrobnosti:

  • Lokacija dogodka: Presenečenje
  • Čas dogodka: Petek zvečer, začetek ob 20:30 (priporočamo, da pridete 10 minut pred začetkom)
  • Trajanje dogodka: cca. 2 uri
  • Za več informacij lahko pokličete tudi Barbaro na telefonsko številko: 070 222 555 ali ji pišete na e-mail: info@mojacokolada.si

  Napiši mnenje o izdelku

  Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Čoko dogodek: Preizkušanje čokolad

  Za vse ljubitelje vrhunskih čokolad organiziramo večerni dogodek s preizkušanjem čokolad, kjer bomo predstavili več kot 22 različnih čokoladnih izdelkov.

  Ob čokoladnem izobraževalno-kulinaričnem dogodku boste preizkuševali najrazličnejše vrste čokolad in pralin ter uživali ob dobrem čokoladnem vinu.

  Napiši mnenje o izdelku

  Mnenja čokoholikov

  "Najboljša izbira lokacije, kjer mislim da smo se ob družbi gostiteljev ter prijaznih natakarjev vsi počutili res dobrodošle. Sicer na prvi pogled malo, vendar veliko raznovrste čokolade, ki pa nam je pošteno nahranila želodec in brbončice, tako da nas je ogromno omagalo že na polovici. Toda izgleda je bilo vnaprej predvideno tudi to in ostale čokoladne dobrote smo napokali v vrečke in odnesli domov. Uglavnem, super dogodek, ki sem prepričan da se bo še ponovil." - Miha L.

  "Dragi čokoholiki ki znate razvajati čokoljubce. Z vašim petkovim čokoladnim druženjem sem presenetila mojo drago prijateljico in njenega moža. Nad okusi, ambientom, pogostitvijo in količino vsega dobrega, sta dobesedno navdušena. Najlepše se Vam zahvaljujem v svojem imenu, saj je darilo več kot padlo na plodna tla in zagotovo najmanj kar je, doseglo svoj namen. HVALA in se veselim podobne priložnosti kdaj v prihodnje." - Klavdija M.

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  Koriščenje bona

  Pri "digitalnih" izdelkih pri katerih prejmeš vstopnico, darilni bon ali kupon smo pripravili zelo enostaven in hiter način dostave.

  Darilni bon po plačilu prejmeš kar v elektronski obliki na svoj elektronski naslov. Vstopnico, darilni bon oz. kupon v roku 24-ih ur pošljemo kot priponko, ki si ga natisneš ter kasneje uveljaviš pri samem ponudniku.

  Za več informacij smo dosegljivi na e-mail: info@mojacokolada.si in na telefonsko številko 070/222-555.

  Slovenski čokoladni zemljevid. Oglejte si zemljevid slovenskih čokoladnic - vse čokoladnice zbrane na enem mestu!

  Pravi čokoholiki svoj prosti čas radi preživljajo na varnem doma s tablico čokolade v roki, a vsaj enkrat je gotovo treba obiskati festival čokolade!

  Preizkusi svoje kuharske veščine in pripravi znano francosko slaščico Mille-Feuille z lahko kremo in svežimi jagodami!

  Sejmi GASTexpo & SLADOLED & VINO se bodo tudi tokrat odvijali istočasno kot sejem Natour ALPE – ADRIA.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Nepozabna izkušnja preizkušanja več kot 22 različnih čokoladnih izdelkov
  • Vstopnica vključuje all-inclusive preizkuševanje različnih vrst čokolad + pijača po izbiri
  • Pustite se zapeljati v čokoladne sanje
  Ključne besede: čokolada, mojačokolada, preizkušanje čokolad, twenty caffe, dogodek
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več