0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Čokolada Bali

  Čokolada Bali se predstavi. Bali riževe čokolade odlikuje hrustljavo bogastvo riža v kombinaciji z odlično čokolado. Po novem zdaj čokolade Bali tudi s temno čokolado!  

  Čokoladnica Gorenjka ima bogato in dolgotrajno tradicijo, saj njena zgodba sega celo v davno leto 1921, ko so v samostanu trapistov zagnali prva stroja za proizvodnjo čokolade. Skozi dolgo zgodovino, ki je sooblikovala tudi zgodovino pridelave čokolade na slovenskem, je Gorenjka dosegla današnjo podobo in tudi prepoznavnost, ki lahko na trgu konkurira bolj znanim in oglaševanim tujim znamkam čokoladnih izdelkov. Slogan: "Gorenjka, polna vsega dobrega," to le še potrjuje.

  TOP čokolade Bali:


  * Preberi tudi članek: Gorenjka - polna vsega dobrega.

  Prikazani izdelkI: 1 - 2 od 2 Razvrsti po: priljubljenosti ceni imenu

  Bali - Kocke, 200 g

  1,96 €
  V košarico

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  16

  okt

  Zakaj so naravna sladila bolj...

  Sladke novičke

  Sladka hrana je bila za naše prednike redka dobrina, danes pa nam je v neomejenih količinah na voljo tako rekoč na vsakem koraku. Ker pa je sladkor precej nezdrav, ga je priporočljivo zamenjati z bolj zdravo alternativo – naravnimi sladili.

  Preberi več

  09

  okt

  4 razlogi, zakaj je čokolada...

  Sladke novičke

  Konec leta se vztrajno bliža, z njim pa tudi čas obdarovanj. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako na izviren način obdariti svoje zaposlene in poslovne partnerje.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več