0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Čokolade Golden Apple

  Izbrane presne Golden Apple čokolade za kupce, ki cenijo vegetarijansko, organsko in etično pridelano hrano. Presne čokolade Golden Apple so primerne za tiste, ki hočejo več.

  Čokolade Golden Apple so izdelane iz najboljših ekološko certificiranih sestavin. Čokolade so slajene s kokosovim sladkorjem in presnim agavinim sirupom - oba imata v primerjavi s sladkorjem nizek glikemični indeks. Vse sestavine v čokoladah so presne, kar pomeni, da so bile obdelane pod 42 C (kar v sestavinah ohranja aktivne encime, ki so ključnega pomena pri presnovi). Izjema je kokosov sladkor, ki v presni obliki ni na voljo, sončnični lecitin ter pražena kava.

  TOP 5 čokolad Golden Apple:

  * Preberi tudi članek: Presna čokolada.

  Prikazani izdelkI: 1 - 6 od 6 Razvrsti po: priljubljenosti ceni imenu

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  25

  sep

  Ste že slišali za čokoladni kebab?

  Sladke novičke

  Le kdo ne mara kebaba? Mesni, vegetarijanski, veganski … Za vsakogar se najde nekaj. In tudi čokoholiki pri tem nismo izjema. Prav ste slišali, predstavljamo vam čokoladni kebab!

  Preberi več

  15

  sep

  Zakaj čokolado uvrščamo med...

  Sladke novičke

  Čokolada je zagotovo eno izmed bolj hvaležnih živil, saj jo odlikujejo izjemen okus in blagodejni učinki na zdravje, poleg tega pa jo lahko podarimo tudi ob najrazličnejših priložnostih.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več