0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Čokolade Golden Apple

  Izbrane presne Golden Apple čokolade za kupce, ki cenijo vegetarijansko, organsko in etično pridelano hrano. Presne čokolade Golden Apple so primerne za tiste, ki hočejo več.

  Čokolade Golden Apple so izdelane iz najboljših ekološko certificiranih sestavin. Čokolade so slajene s kokosovim sladkorjem in presnim agavinim sirupom - oba imata v primerjavi s sladkorjem nizek glikemični indeks. Vse sestavine v čokoladah so presne, kar pomeni, da so bile obdelane pod 42 C (kar v sestavinah ohranja aktivne encime, ki so ključnega pomena pri presnovi). Izjema je kokosov sladkor, ki v presni obliki ni na voljo, sončnični lecitin ter pražena kava.

  TOP 5 čokolad Golden Apple:

  * Preberi tudi članek: Presna čokolada.

  Ni izdelkov.

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  20

  nov

  Darila za Miklavža, ki bodo brez...

  Sladke novičke

  December je za otroke nedvomno eden najlepših mesecev v letu, saj je pravljičen v vseh pogledih. Ulice in domove krasijo pisane lučke, kar radovednemu otroškemu očesu nikakor ne uide, za nameček pa jih obiščejo še trije dobri možje, na katere so tako pridno čakali celo leto.

  Preberi več

  14

  nov

  6 nasvetov za izbiro popolnega...

  Sladke novičke

  Bliža se čas slovesa koledarskega leta, čas, ko se spominjamo prijetnih trenutkov, preživetih v družbi naših najbližjih. In le kaj je lepšega, kot da izrazimo svojo naklonjenost s prikupnim božičnim darilom?

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več