0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Super čokolade iQ

  Super čokolade iQ so bio čokoladne poslastice z različnimi okusi, namenjene užitkom brez slabe vesti! Vse iQ čokolade so brez glutena, brez mleka, brez oreščkov, brez soje in brez GSO.

  Za čokolado zadostujejo obdelana kakavova zrna, čeprav je takšna osnovna jed daleč od čokolade, kakršno smo jo navajeni danes. Presne zdrave bio čokolade definitivno niso v nobenem pogledu podobni Milki. Med najbolj priljubljenimi čokoladnimi izdelki brez mleka so čokoladne tablice, ki se ponašajo z visokim deležem kakava. Mleka tako verjetno ne bomo našli v čokoladah s 70% ali večjim deležem kakava, bomo pa med temi izdelki našli vrsto različic z vsemi mogočimi okusnimi dodatki. Skrbi, da bi odsotnost mleka pomenila slabši okus, tako gotovo ni. 

  TOP 5 super čokolad iQ:

  * Preberi tudi članek: Čokolada brez mleka.

  Ni izdelkov.

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  14

  dec

  Okraski iz čokolade za vse...

  Sladke novičke

  Okraski iz čokolade so nepogrešljiv dodatek, ki lepo popestrijo torte in druge izbrane slaščice. Vendar pa to še ne pomeni, da jih ne moremo uporabiti tudi ob drugih priložnostih. Preberite si, katerih.

  Preberi več

  10

  dec

  Že iščete božično darilo za fanta?

  Sladke novičke

  Vsak čas bodo pred vrati prazniki, zato mnogi že s polno paro razmišljajo, kako bodo obdarili svoje najdražje. Ste med njimi tudi vi, pa ne veste, kako bi na poseben način obdarili svojega dragega?

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več