0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

  Super čokolade iQ

  Super čokolade iQ so bio čokoladne poslastice z različnimi okusi, namenjene užitkom brez slabe vesti! Vse iQ čokolade so brez glutena, brez mleka, brez oreščkov, brez soje in brez GSO.

  Za čokolado zadostujejo obdelana kakavova zrna, čeprav je takšna osnovna jed daleč od čokolade, kakršno smo jo navajeni danes. Presne zdrave bio čokolade definitivno niso v nobenem pogledu podobni Milki. Med najbolj priljubljenimi čokoladnimi izdelki brez mleka so čokoladne tablice, ki se ponašajo z visokim deležem kakava. Mleka tako verjetno ne bomo našli v čokoladah s 70% ali večjim deležem kakava, bomo pa med temi izdelki našli vrsto različic z vsemi mogočimi okusnimi dodatki. Skrbi, da bi odsotnost mleka pomenila slabši okus, tako gotovo ni. 

  TOP 5 super čokolad iQ:

  * Preberi tudi članek: Čokolada brez mleka.

  Prikazani izdelkI: 1 - 7 od 7 Razvrsti po: priljubljenosti ceni imenu

  Zadnje iz čokoladnega bloga

  16

  okt

  Zakaj so naravna sladila bolj...

  Sladke novičke

  Sladka hrana je bila za naše prednike redka dobrina, danes pa nam je v neomejenih količinah na voljo tako rekoč na vsakem koraku. Ker pa je sladkor precej nezdrav, ga je priporočljivo zamenjati z bolj zdravo alternativo – naravnimi sladili.

  Preberi več

  09

  okt

  4 razlogi, zakaj je čokolada...

  Sladke novičke

  Konec leta se vztrajno bliža, z njim pa tudi čas obdarovanj. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako na izviren način obdariti svoje zaposlene in poslovne partnerje.

  Preberi več
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več