0

Košarica

Ni izdelkov

0,00 € Skupna cena

Na blagajno

Zapri

    Bonboniere Rustika

    Bonboniere Rustika se predstavijo. Bonboniere iz čokoladnice Rustika so vedno sveže pripravljene in narejene ročno. Privoščite vašim najbljižjim ob vseh priložnostih le najboljše in najslajše.

    Čokoladnica Rustika je priznana slovenska čokoladnica, ki izdeluje različne čokoladne izdelke vrhunske kakovosti. Sladka darila Rustika "prvega razreda" so namenjena za darilo za vse priložnosti ter za vsakogar, ki želi uživati v kvalitetni čokoladi. Vsi izdelki iz čokoladnice Rustika so izdelani iz le najboljših in svežih sestavin, uporabljena pa je zgolj najboljša čokolada. Vsak produkt Rustika je pripravljen ročno, z znanjem najboljših čokoladnih mojstrov. Piko na i pa vsem izdelkom iz čokoladnice Rustika doda tudi izredno dovršena darilna embalaža, ki naredi vsak čokoladni izdelek še privlačnejši.

    TOP bonboniere Rustika:


    * Preberi tudi članek: Čokoladni intervju z vodjo prodaje v čokoladnici Rustika.

    Ni izdelkov.

    Zadnje iz čokoladnega bloga

    14

    dec

    Okraski iz čokolade za vse...

    Sladke novičke

    Okraski iz čokolade so nepogrešljiv dodatek, ki lepo popestrijo torte in druge izbrane slaščice. Vendar pa to še ne pomeni, da jih ne moremo uporabiti tudi ob drugih priložnostih. Preberite si, katerih.

    Preberi več

    10

    dec

    Že iščete božično darilo za fanta?

    Sladke novičke

    Vsak čas bodo pred vrati prazniki, zato mnogi že s polno paro razmišljajo, kako bodo obdarili svoje najdražje. Ste med njimi tudi vi, pa ne veste, kako bi na poseben način obdarili svojega dragega?

    Preberi več
    ×

    Zakaj pri nas?

    5 razlogov

    za kupovanje pri nas.

    Preberi več